De leden van de Professional Speakers Association Holland willen met elkaar vier doelstellingen verwezenlijken:

Spreken als business

Als professioneel spreker wil je zakelijk groeien. De nadruk ligt hierbij op je ondernemersvaardigheden. Ben je alleen spreker of ook trainer en consultant? Hoe word je zichtbaar voor interessante events? Wat zijn de juiste online zaken om aan te pakken? Op de bijeenkomsten wordt hier, naast ervaringen van collega sprekers, door specialisten uitgebreid aandacht aan gegeven.

Ontwikkelen als spreker

Spreken leer je door het te doen en professioneel spreker wordt je niet zomaar, daar gaat veel tijd en energie in zitten. Maar hoe wordt je beter? Wat moet je doen om je publiek te overtuigen? Hoe maak je de perfecte presentatie? Dat doe je door er met collega sprekers over te praten, maar ook met behulp van workshops door experts. De beste trainers geven workshops en presentaties. Sterker nog, die zijn vaak ook lid.

Toegang tot netwerk

PSA Holland stelt je in staat om in contact te komen met collega sprekers. Nationaal en internationaal. Je ontmoet professionals met soortgelijke interesses en aanvullende kwaliteiten. Je krijgt een netwerk van mensen aan wie je niet hoeft uit te leggen wat het is om spreker te zijn. En niet zelden komen daar kansen uit voort die je op een andere manier niet had kunnen realiseren.

Wereldwijde contacten

PSA Holland is lid van de Global Speakers Federation (GSF). Als lid van PSA Holland kun je voor een ledentarief naar de internationale congressen voor professionele sprekers. Dit geldt ook voor de jaarlijkse Europese Conventie waar PSA Holland de kartrekker van is. De GSF organiseert elke 2 jaar de Global Speakers Summit; dit is dé plek voor sprekers met internationale ambities. Hier ontstaan naast nieuwe waardevolle contacten ook internationale zakelijke kansen.