Partners

De professionele sprekersgemeenschap wordt niet uitsluitend gevormd door de sprekers zelf. Naast onze opdrachtgevers spelen bijvoorbeeld boekings- en managementbureaus, evenementenorganisaties, tussenpersonen en facilitaire bedrijven een belangrijke rol. Een aantal van hen ziet net als wij het belang van een sterke branche en heeft zich als partner aangesloten bij PSA Nederland.

Partners

Als familiebedrijf is Assemblee Speakers de pionier in de Europese sprekerswereld. Al sinds 1985 streven we naar de hoogste kwaliteit, een duurzame dienstverlening met maximale betrokkenheid. Mensen met elkaar verbinden, dat is onze echte passie.

Als facilitator zorgen we ervoor dat sprekers met hart en ziel hun verhalen kunnen overbrengen aan hun doelpubliek. Zo dragen we bij aan een betere wereld.

Onze missie: the power to inspire.

Alles zit in de kracht van betekenisvolle verhalen. De kracht van verhalen met een doel. De kracht om anderen te inspireren.

En dat is de missie waarmee Assemblee Speakers uitpakt sinds haar ontstaan.

Want, een spreker moet je raken zoals muziek je kan raken. Vanuit je hart in het hart voor je luisteraar tot in je brein.

Artiesten & Sprekersbureau Quality Bookings, www.quality-bookings.nl
“Sprekers zijn niet meer weg te denken uit de congressen en de seminarwereld. En terecht, want een goede professionele spreker voegt een enorme beleving toe aan een presentatie en zorgt dat aan uw boodschap kracht wordt bijgezet.”

Partners 1

Auteurscollege, www.auteurscollege.nl De professionele spreker met boek heeft goud in handen. Er zijn ontelbare mogelijkheden om je boek in te zetten voor je spreek business. Ook jij kunt in zes maanden je boek schrijven en publiceren.

Partners 7

Meeting Professionals International Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International, een vakvereniging voor mensen die actief zijn binnen de Meeting & Event industrie. Wereldwijd zijn ongeveer 18.500 leden aangesloten bij MPI en in Nederland zijn dat er zo’n 200. Uniek aan MPI is dat er verschillende bloedgroepen vertegenwoordigd worden, zo lopen de meeting planners en toeleveranciers samen op.

Partners 9

Overtuigend en met gemak in de publiciteit?

Mediaplatform VIDM draagt bij aan een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media. Het biedt je effectieve middelen waarmee jij jouw deskundigheid overtuigend en met gemak voor een groter publiek zichtbaar maakt.

Waaronder:

• Rond-de-tafelsessies met publiciteitsexperts, journalisten en communicatietrainers
  • Video’s met tips van journalisten en mediatrainers waar jij echt wat aan hebt
  • Contactgegevens van journalisten (basis perslijst)
  • Al deze middelen zijn voor de abonnees van Vakerindemedia beschikbaar, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Leden van PSA Nederland krijgen 50% korting op een Pro-abonnement krijgen. Neem hierover contact op met judith@psaholland.org