Hélène Oosterhuis

Organiseer je een congres, bijeenkomst of evenement?

Ik geef niet zo maar een presentatie – ik ontwerp en lever klantspecifieke motiverende ervaringen. Als professioneel spreker wil ik de deelnemers graag op het puntje van hun stoel hebben.

Deze dynamische maatschappij vraagt ons om ons eigen gedrag onder de loep te nemen. Hoe gaan we om met veranderingen? Hoe motiveer ik mezelf? Hoe zorg je dat jezelf aan het roer staat en je talenten benut? Hoe doorbreek je oude patronen? Hoe creëer je nieuwe mogelijkheden?

Ik wil mensen laten lachen en ook over hun eigen gedrag en communicatie na laten denken. Dit doe ik op een unieke manier, samen met de deelnemers om te laten zien en ervaren hoe we doen wat we doen. Dat is namelijk vooral hoe we leren: van elkaar en met elkaar.

Zonder PowerPoint met een koffer

Met mijn koffer gevuld met symbolische attributen, interactieve persoonlijk leiderschap oefeningen, coaching, verrassende onderzoeken, praktische adviezen en persoonlijke verhalen zorg ik voor een motiverende en inspirerende ervaring. Een live experiment!

Eén ding je kunt spreken over persoonlijk leiderschap en gedragsverandering, ik laat het live gebeuren!

Men verlaat deze motiverende ervaring met een inzicht voor professionele en persoonlijke groei, en de kennis en inspiratie hoe je succesvoller jezelf kunt zijn. Dat is mijn belangrijkste boodschap: wees succesvol jezelf want dan is het mooiste wat je jezelf en de wereld kan geven!

Misschien zag je me op RTL 7, heb je mijn boek ‘Ken je mij?’ over persoonlijk leiderschap gelezen, of ken je me als finalist Zakenvrouw van het jaar. Ik ben oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way. Ik ben een vakvrouw die werkt met hoofd en hart.

Dit is wat anderen over  mij zeggen:

‘Verfrissend’ – ‘Leuk en interactief’ – ‘Overtuigend – Prikkelend en Inspirerend’ – ‘Bijzonder talentvol’
‘Onverwacht indrukwekkend’ – ‘Nodige humor en zelfspot’ – ‘Kwetsbaarheid en stralende energie’
‘Grappig en inhoudelijk tegelijk’ – ‘Open, oprecht en authentiek’ – ‘Dit blijft hangen’

★Persoonlijk leiderschap

★Werkplezier

★Veranderingen

Wilt u mij boeken als spreker?

Rechtstreeks of via Speakers Academy

U kunt mij boeken via de volgende websites: