Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is VrijheidsOndernemer® en ondersteunt ondernemers in het creëren van hun eigen vrijheid. Met haar verdienmodel werkt ze maar 4 maanden per jaar en geniet ze de resterende 8 maanden van de resultaten.

Opgegroeid als dochter van de fietsenmaker en afkomstig uit een heel rood PvdA-nest, had ik bepaalde geldboodschappen van allerlei kanten ingewreven gekregen. Je kent ze: ‘Geld groeit me niet op de rug’, ‘Dat zijn niet ons soort mensen’, ‘Je moet hard werken voor je geld.’  Mijn naam is Jeanet Bathoorn, geboren in 1966 en ondernemer vanaf 1 januari 2005. In de loop van de jaren heb ik meerdere bedrijven gehad. Ik ben moeder van 3 kinderen en eigenaar van een IJslands paard. Maar ik ben ook VrijheidsOndernemer®.

Vanaf 2012 focus ik mij op de combinatie bedrijf en ‘de rest van je leven’. Na het veranderen van mijn verdienmodel en na het maken van harde keuzes ben ik erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ik doe. Ik heb mijn bedrijf omgebouwd naar een VrijheidsOndernemersbedrijf. Nu kan ik werken WAAR, WANNEER en MET WIE ik wil.

Het leven is heel kort. Het kan zo maar over zijn. Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid, voor het feit dat ik ouder word (stop met zeuren daarover) en dat ik de mogelijkheden heb om een bedrijf op te bouwen op mijn eigen voorwaarden. Dit gezegd hebbende: daarom is het voor mij superbelangrijk om andere ondernemers te ondersteunen in hun vrijheid. Het is mijn drijfveer om ze te inspireren, te motiveren en ze op te leiden.  Daarom organiseer ik mastermindgroepen en retreats voor VrijheidsOndernemers.

Wilt u mij boeken als spreker?

Rechtstreeks via mail of whatsapp.
Ik ben kieskeurig in waar en voor wie ik spreek. Mijn voorkeursonderwerp voor 2018 en 2019 is:
- Hoe creëer je meer vrijheid als ondernemers?
- Hoe krijg je een ondersteunende geld mindset?
- Welke 4 stappen zijn nodig bij het opbouwen van je online business?

In het kort: social media, online verkopen, expert content maken, verdienmodellen, geld mindset.

U kunt mij boeken via de volgende websites: